Вицепрезидентът на футболната ни централа Йордан Лечков отново говори по

...
Вицепрезидентът на футболната ни централа Йордан Лечков отново говори по
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Престанете да казвате кандидат-президента Бербатов!

Вицепрезидентът на футболната ни централа Йордан Лечков още веднъж приказва по тематиката със слабото показване на националния ни тим в евроквалификациите и борбата за власт с Димитър Бербатов.

" Престанете да казвате кандидат-президента Бербатов! Отдавна си избрахме президент ", ядоса се Лечков при включването си в предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия.

" Ако бяхме победили Черна гора, толкоз доста експерти нямаше да излязат от дупките си. На моменти имам възприятието, че гледаме разнообразни мачове. Аз години наред споделям нещата такива, каквито са, виждам действително. Но някои хора, които имат мераци да ръководят, прекаляват. Уважавам тези, които вършат нещо за футбола, влагат времето си, сърце, пари, вършат го с обич ", разяснява Лечков.

" Унгарците са доста напред. Знаете ли в нашия тим кой взима най-висока заплата - Кирил Десподов. А капитанът на унгарците Доминик Собослай (РБ Лайпциг) получава 10 пъти повече от него. И ние желаеме да се съпоставяме с тях... Да не приказваме за базите и стадионите, които се направиха в Унгария от Виктор Орбан. При нас страната я няма, абдикирала е от спорта. Първенството ни също куца. И се явяват всякакви хора, на които им давате право да приказват и да подлагат на критика. Извинявам се, бях много търпелив до момента, само че към този момент няма да е по този начин ", акцентира героят от САЩ`94.

" Без страната няма по какъв начин да се случат нещата, това е истината. Всичко е обърнато с главата надолу в България ", продължи Лечков.
 Лъчо Танев: Клубовете да се задължат да употребяват български футболисти
Лъчо Танев: Клубовете да се задължат да употребяват български футболисти

Настоя за смяна на наредбата на БФС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР