Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви след равенството (2:2) на

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви след равенството (2:2) на
Коментари Харесай

Лечков след мача: Това не е нормална обстановка, не сме я предизвикали ние

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков съобщи след равенството (2:2) на България и Унгария, че ексцесиите, които избухнаха преди дуела, не са провокирани от футболния съюз.

“Аз съм тук пред вас. Не знам кой какво е споделил. Моите почетения. И аз съм бил кмет, всеки гледа да са му чисти ръцете ", сподели Лечков във връзка изявление на кмета на София Васил Терзиев, след което продължи: 

" Досега бях с хората от УЕФА. Благодариха и споделиха, че това е вярно решение. Това за мен не е естествена конюнктура, не сме я провокирали ние. В момента играе националния тим, а не Лечков или Михайлов. Добре, какъв брой почитатели бяха. 500. Ако желаете да приказваме съществени неща - оставам, в случай че не - потеглям ”, съобщи Лечков, представен от Спортал.

Припомняме, че общо 19 сигнала за потърпевши са получени за митинга пред Националния стадион преди мача България - Унгария, оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ в София. Някои от потърпевшите са прегледани на място от екипи на Спешната помощ.

Към момента има признат един потърпевш в болница „ Царица Йоана – ИСУЛ “, който е напръскан със спрей. Един от ранените е признат във Военномедицинска академия с контузия на главата. Други двама потърпевши са признати в болница „ Св. Анна “ – един със счурени костици на носа, и един с контузия на главата, оповестиха от лечебното заведение. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР