Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев е на мнение, че няма

...
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев е на мнение, че няма
Коментари Харесай

Атанас Фурнаджиев: Нищо не налага провеждането на извънреден Конгрес на БФС

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев е на мнение, че няма причина футболният съюз да привиква ексклузивен Конгрес, откакто постоянният ще се организира 4 месеца по-късно. Той разяснява на Димитър Бербатов за президентския пост, както и изказванията, че посредством ръководителите на зоналните препоръки представителите на дребните футболни клубове, взели участие в подписката за привикване на ексклузивен конгрес за избор на нов президент на БФС, са били притискани да се откажат от нея.

" Със сигурност конгрес ще има, въпросът е по кое време и дали той ще бъде ексклузивен. В момента има назначена комисия, която ревизира преписката, която е подадена във футболния съюз. След като тази комисия извърши инспекцията, ще бъде призован Изпълком и там ще бъде взето решение дали ще има ексклузивен конгрес ", съобщи Фурнаджиев пред БТВ.
 БФС ще избере собствен ръководител на 11 декември БФС ще избере собствен ръководител на 11 декември
Конгресът на БФС, на който ще бъде определен новият ръководител на фуболния съюз, ще се организира на 11 декември. Атанас Фурнаджиев чака п...

" Кое постанова сега конгрес през октомври, в случай, че февруари е постоянният? В интерес на футбола в България и на разноските, съпътстващи един подобен конгрес, не виждам да има някаква причина, която да води до това да се организира един конгрес през октомври, още повече - това ще даде причина и на други хора да апелират провеждането му ", сподели той.

" Отнасяме се позитивно към кандидатурата на Бербатов. Нека да се събере футболното семейство и да избере най-достойната кандидатура. Съмнявахте се в това, че има толкоз доста клубове - членове на БФС, само че самият Бербатов сподели, че е посетил персонално 530. Т.е. тези клубове съществуват, в действителност ги има. Не са фантоми, както някои хора се опитваха да настояват. Затова и самите избори са толкоз комплицирани за осъществяване, само че надлежно - и за манипулиране ", продължи Фурнаджиев.

" Доста къс е срокът за септември, защото чисто писмено я има тази кореспонденция, откакто се ревизира, в случай че всичко е наред в нея и всички подписи са постоянни, следва да се внесат в комерсиалния указател, а оттова той би трябвало да се произнесе. Един реален период за образуване на конгрес е от порядъка на 40-50 дни ", сподели още вицепрезидентът на БФС.

" Мисля, че тези думи, които употребяват Бербатов и екипът му, са неуместни, защото това, което сподели сътрудника от футболния клуб Левски от Русе (б.р. - Цоньо Кюранов) е, че зоналният началник му се е обадил и споделил, че той ще бъде уволнен, в случай че... Чисто на другарска основа е, не можем да приказваме за опасност и изнудване. Нека да приказваме с съответни обстоятелства. Все отново не можем да хвърляме някакви изказвания в публичното мнение и да чакаме да разясняваме сега нещо ", добави Атанас Фурнаджиев.
 Бербатов, Стилиян и Мартин Петров демонстрираха по какъв начин българският футбол се ръководи със боязън Бербатов, Стилиян и Мартин Петров демонстрираха по какъв начин българският футбол се ръководи със боязън
Обиколих всички тимове с екипа си – нещо, което в никакъв случай не е правено. 531 места, с цел да е допустимо и комфортно за всичко. Събрахме нуж...

Още от ФУТБОЛ БГ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР