Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Борислав Кьосев отхвърли обвиненията,

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Борислав Кьосев отхвърли обвиненията,
Коментари Харесай

Боре Кьосев: Федерацията има задължения, но не е във фалит

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Борислав Кьосев отхвърли обвиняванията, че централата ни е във банкрут, освен това с големи отговорности. Представителят на актуалното управление разгласи в предаването „ Златният гейм” по DIEMA SPORT 2, че предходната година от Министерството на спорта са постъпили 2,4 милиона лв., като организацията на огромните шампионати, не влизат в този бюджет.

На въпрос, в на практика банкрут ли е федерацията, вицепрезидентът отговори: „ Федерацията работи добре, може да се желае още, само че не считам, че е във банкрут. Има отговорности, само че те не са тъй като не са вярно изразходвани или са погрешно планувани. Те са въз основата на една друга система, която идва въз основата на Министерството на спорта. Не считам, че става дума за 1 милион лв., не съм толкоз във вътрешността в нещата, само че съгласно мен се прави всичко допустимо федерацията да съществува.”

„ Ако страната се намеси със промяната на управлението, ще стане като с футбола. Но страната е длъжна да управлява финансите, които постъпват във федерацията. Това, което знам, е, че министерството за предходната година е дало 2,4 млн. лв., а шампионатите (световно и европейско) са отвън този бюджет, а цялата подготовка е към 5 милиона лв., разликата идва от спонсори, телевизия и реклами.”

„ Ако някой е застрашен, пребит и вързан, да излязат, ние да им се простим, само че няма такива клубове. Най-почтеното е да се седне на масата и да водят договаряния. Цял свят почита Данчо Лазаров, мисля, че в случай че се срещне със съществени хора, може и да се реализира този резултат. Той може би ще се отдръпна от този пост, само че не е този методът да бъдем изгонени от федерацията. Това ще срине имиджа на волейбола ни”, сподели още Кьосев пред DIEMA SPORT 2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР