Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова даде

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова даде
Коментари Харесай

Владинова: България е водеща сила в света на художествената гимнастика

Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова даде оценка на представянето на грациите ни на интернационалния шампионат " Жулиета Шишманова ", показа упованията си за идното международно състезание за девойки в Клуж и разяснява равнището на подрастващите състезателки в художествената гимнастика.

В Бургас България завоюва две от две вероятни трофеи в многобоя - Лъчезара Пекова победи при дамите, а Никол Тодорова при девойките, като във втората категория среброто отиде при другата ни представителка от националния тим - Елвира Краснобаева. Състезанието е последна инспекция за двете ни девойките преди идното международно състезание за девойки в Румъния идната седмица.

" Много се веселя, че още веднъж този шампионат се организира, тъй като е в памет на една велика българска художествена гимнастика и е ужасно, че девойките имат късмет още веднъж да участват на шампионат с подобен дух. Смятам, че българките се показаха обичайно, несъмнено, постоянно може и по-добре. Предвид вълнението за идното международно състезание в Клуж другата седмица, съумяха да се съберат и да покажат една постоянна игра. Надявам, се че другата седмица ще бъдат още по-смели и ще покажат най-хубавото от себе си. Двете девойки в самостоятелното, както и ансамбълът девойки, са доста добре готови за това съревнование ", съобщи Владинова в изявление за Българска национална телевизия.

" България сега е водеща мощ и при девойките, и при дамите, уповавам се единствено да имат шанс и да бъдат спокойни. Знаем, че сме най-хубави и се надяваме да го покажем, с цел да си вземем заслуженото ", сподели тя.

" Много се веселя, че децата имат от ден на ден благоприятни условия да вземат участие по такива шампионати и да се изявяват, тъй като като състезател знам какъв брой е тежко единствено да тренираш в залата за едно съревнование в годината. Има гимнастички на всякакво равнище. Виждам от ден на ден въодушевени девойки да се занимават с гимнастика ", приключи Невяна Владинова.
 Прославена прелест стимулира млади гимнастички
Прославена прелест стимулира млади гимнастички

София Иванова се срещна с деца от Елин Пелин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР