Вицепрезидентът Илияна Йотова за правитеството на премиер Кирчо: „Нямат 100

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова за правитеството на премиер Кирчо: „Нямат 100
Коментари Харесай

МАРИ, ИЛИЯНО, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА КУХИ ЛЕЙКИ! РАДЕВ ГИ ТУРНА ТИЯ НА ВЛАСТ! И НЯМА КАК ДА ИЗБЯГА ОТ ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ!

Вицепрезидентът Илияна Йотова за правитеството на министър председател Кирчо: „Нямат 100 шанса, имат 100 дни, в случай че ли не тази коалиция ще се замине и ще вървим на нови избори. “



Божеее, каква тъга, каква скоростна драма!

Кирчовци и Кокорчовци се осират със скоростта на светлината и Радев, посредством Йотова, към този момент пищи – щели да си заминат и ще вървим на нови избори.

Мари, Илияно, не се правете на кухи лейки!

Точно Радев ги натресе тия на власт! Това са негови проксита, сътворени дружно с менторката Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) Херо Мустафа! И няма по какъв начин Радев да избяга от ЛИЧНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ за тия кретени, които турна да ръководят, а те не знаят къде въобще се намират, с изключение на да обслужват ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ НА Съединени американски щати!

И какво в този момент? Хукнахте нови партии планове да вършиме с провалените маи, тънапари и вся остальная, която ви лиже задника като „ цвят на нацията “.

За какви, аджеба, се изживявате, че ще ви траем продуктово позиционираните проектчета, дирижирани отново от Херо Мустафа, до момента в който уцелите най най-после вярната вакса ли?

Такава безочливост и надменност не си е разрешавал дори Боко Тиквата.

Не ставате! А не ставате, тъй като сте  прислужници, а прислужниците в никакъв случай за нищо не стават, с изключение на да бършат с пачаври. Анадънмо?!

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР