Вицепрезидентът Илияна Йотова определи като полезен внесения вот на недоверие

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова определи като полезен внесения вот на недоверие
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Вотът на недоверие винаги е полезен независимо от крайното гласуване

Вицепрезидентът Илияна Йотова дефинира като " потребен " импортирания избор на съмнение към държавното управление в бранш " Енергетика ", без значение от крайното гласоподаване. 

" Винаги е потребен един избор на съмнение без значение от крайното гласоподаване и крайните резултати. Аз доста се надявам, че ще бъде направена съдържателна полемика, че с изключение на рецензиите, ще има и оферти, както и да се изсветлят някои тъмни въпроси, на които ние не получихме отговори от страна на ръководещите. Винаги е потребен вотът на съмнение. Това е политически знак, че огромното болшинство в Народното събрание явно не е уверено в решенията на по-малкото болшинство, нито в ограниченията, които предлага държавното управление ". заяви пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.   

Тя разяснява и териториалните проекти, които България изпрати в Брюксел. По думите ѝ те не дават отговор на механизма за взаимен преход. " След като не дават отговор в най-важната си част с вероятността и всички обществени нужди, които стоят пред хората, които би трябвало да бъдат обезпечени, той безусловно няма никакво значение ", съобщи тя. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР