Вицепрезидентът Илияна Йотова, областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова, областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов
Коментари Харесай

Илияна Йотова гост на театралния фестивал в Тополовград 

Вицепрезидентът Илияна Йотова, регионалният шеф на Хасково инж. Минко Ангелов и заместникът Мартин Узунов бяха посетители  на откриването на Международния фестивал на любителските комедийни театри, пантомима и ирония „ Велко Кънев “ в Тополовград. Фестът се организира към този момент 25 година, а тазгодишното му издание бе намерено с шествие. Първата режисура, която феновете гледаха в читалище „ Св. св. Кирил и Методий - 1894 “,  бе „ Народен представител “ от Бранислав Нушич.



“Огромно благодаря на десетките донори, които направиха допустимо провеждането на този фестивал. Без подозрение тази седмица ще се насладим на приятни страсти.  Желая на всички участници триумф в устрема им да завоюват сърцата на публиката и най-много да се раздават от сърце, сподели кметът на Тополовград Божин Божинов. 

 „ Изкуството е по-силно от войната, по-силно е от неволите, по-силно е от нерадостите! Сигурна съм, че всеки един от нас, когато се потопи в това, което се случва на сцената, не помни всичко, сподели от сцената Илияна Йотова.

„ Изключително съм благополучен да бъда посетител на този прелестен празник. Този влиятелен фестивал пази жива паметта на един от най-обичаните български артисти Велко Кънев. Вярвам, че интернационалният фестивал, отдаден на неговото име, ще продължи да събира на сцената на Тополовград авторитетно жури и десетки нови гении “, сподели регионалният шеф инж. Ангелов.  

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР