Вицепремиерът Валери Симеонов (Обединени патриоти) обвини премиера Бойко Борисов, че

...
Вицепремиерът Валери Симеонов (Обединени патриоти) обвини премиера Бойко Борисов, че
Коментари Харесай

Валери Симеонов обяви решението за Банско за ключово за участието в управлението

Вицепремиерът Валери Симеонов ( " Обединени патриоти " ) упрекна премиера Бойко Борисов, че е саботирал предлагането му за смяна на концесионния контракт за ски зона " Банско " и разгласи, че отсроченото решение на държавното управление ще бъде основно за присъединяване му в ръководството.

" Премиерът компрометира и саботира непосредствено в очите ми моето предложение, което беше в съгласие с всички министерства за смяна на концесията в Банско ", съобщи Симеонов пред телевизия Би Ай Ти. Той се оплака, че персонално бил подготвил решението за смяната на концесията, което Министерският съвет трябваше да одобри тази седмица, само че бе отсрочено за дните сред Коледа и Нова година. Мотивът за отлагането на решението бе, че срокът за публичните разисквания изтича на 22 декември.

" Сядам и мисля до 28-и (декември – бел.ред.). На 28-и ще има съвещание на Министерския съвет уповавам се, в случай че не си откри някаква причина занякъде да замине, с цел да няма съвещание ", сподели вицепремиерът. Добави, че 28 декември " е доста основна дата, доста значима дата и какво ще направя ще ви кажа на 28-и ". На въпрос има ли вид " патриотите " да отдръпват поддръжката си към държавното управление, той сподели, че има доста разновидности и " всичко е допустимо ". " Какъв е смисълът от едно ръководство? Да не не мислите, че аз съм от тези дето слушкат и папкат? Да не мислите, че съм влезнал в политиката, тъй като желая да си начеша егото и да придобия някакви изгоди и пари? ", попита той и самичък си зададе въпроса: " Какво правиш, господин Симеонов в това ръководство като отвред ти връзват ръцете? ". Добави, че не е приказвал с Борисов след отлагането на решението за концесията в Банско, тъй като сега не му е прелестно да го вижда.

" Не желая да го виждам (...) по-късно разработване, което направи ", отсече Симеонов. Той препрати публицистите да питат Борисов " за какво се отметна ", само че на въпрос има ли напрежение сред съдружните сътрудници сподели, че това нямало значение.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Банско и градежите (33)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР