Вицепремиерът Валери Симеонов изрази недоволството си от обявените днес резултати

...
Вицепремиерът Валери Симеонов изрази недоволството си от обявените днес резултати
Коментари Харесай

Валери Симеонов към Нанков: Бардаците получиха поредната министерска подкрепа

Вицепремиерът Валери Симеонов изрази недоволството си от оповестените през днешния ден резултати от инспекцията на Дирекцията за народен и строителен надзор (ДНСК) на преместваемите обекти в Слънчев бряг. От тях се схваща, че общо 32 сходни обекта са сложени върху плажната линия в комплекса Слънчев бряг, без да са планувани или са в противоречие с утвърдената от министъра на туризма скица и са без позволения за слагане от основния проектант на община Несебър, написа dnevnik.bg.

Преместваемите обекти в този курорт са обект на противоборство това лято сред отрасловия министър Николина Ангелкова и Валери Симеонов. Наскоро той разгласи, че пет заведения би трябвало да бъдат съборени. Сега направената инспекция, която е обхванала очевидно и тях, демонстрира, че THE ONE, La Cubanita, Cacao beach, Del Mar и BEDROOM, е установено, че дават отговор на плануваните в схемата настройка в проект и местоположение.

Данните за обектите са предоставени на община Несебър и Министерството на туризма, които се чака да сформират констативни актове и да издадат заповед за унищожаване на обектите или съобразяването им с утвърдената скица.

" За мое огромно страдание и мин. Нанков се подреди до мин. Ангелкова в отричането на законите и наредбите на България. В петък от Бургас той разгласи заведенията от Южния плаж на Слънчев бряг за законни. Въпреки причините в сигнала, който му изпратих и резултатите от инспекцията на ДНСК и община Несебър. Същите изрично потвърдиха противоположното: че " Спалнята ", " Единият ", " Какаовият плаж ", " Кубинката " и ресторант " Морето " са противозаконни. Известните с пласмента на опиати, проституция и наднормен звук бардаци получиха следващата министерска поддръжка ", написа в профила си във " Facebook " Валери Симеонов.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР