Вицепремиерът Валери Симеонов даде подробен отчет във Фейсбук“ за поредната

...
Вицепремиерът Валери Симеонов даде подробен отчет във Фейсбук“ за поредната
Коментари Харесай

Защо снощи край морето във Варна беше по-тихо? Валери Симеонов обикаляше заведенията

Вицепремиерът Валери Симеонов даде обстоен доклад във „ Facebook “ за следващата си акция за надзор на силата на звука край морето. Този път неговите инспекции бяха по част от крайбрежната алея във Варна.

„ Снощи бяха осъществени инспекции на заведенията във Варна и района. Оказа се, че инспекциите в София и Бургас не са повлияли на локалните радетели на развлекателната промишленост. Бяха тествани заведенията от Алея Първа / Морска градина, където е концентриран нощният живот на града. Навсякъде беше спряно озвучаването като бяха формирани констативни протоколи и наставления “, написа във „ Facebook “ Валери Симеонов.

Проверки е имало и в „ Златни пясъци “, където не са установени съществени нарушавания като се изключи ресторант и още няколко заведения от открит вид.

Два часа по-късно вицепремиерът се върнал още веднъж на крайбрежната алея във Варна, за повторна инспекция. Всички заведения с наставления били понижили музиката като се изключи едно и там има формиран акт.

„ Проверките бяха осъществени със съдействието на органите на РЗИ Варна, икономическа полиция и ОДП Варна. В по-голямата част от случаите на инспекциите беше оказано цялостно подпомагане от шефовете и притежателите на заведенията. В случаи на нарушавания на гореспоменатите заведения, чакаме сигнали на телефона към политическия ми кабинет - 02 940 30 03. Както и за нарушавания от цялата страна. За следващ път бяха открити и непозволено издавани категоризации на заведения върху пясъчната линия на плажовете от Министерство на туризма, за които идната седмица ще бъде сезирана Прокуратурата “, написа още Валери Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР