Вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов заяви, че не би се

...
Вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов заяви, че не би се
Коментари Харесай

Пеканов няма да участва в проекта на Петков и Василев заради различни визии

Вицепремиерът по еврофондовете Атанас Пеканов съобщи, че не би се включил към новия политически план на досегашните си сътрудници Кирил Петков и Асен Василев, тъй като имат разнообразни визии за развиването на страната. Той посочи, че не е разговарял с тях двамата по този въпрос.

При присъединяване си в утринния блок на Нова телевизия Атанас Пеканов беше запитан дали би взел участие в плана на Петков и Василев, на което отговори по този начин:

" Не сме говорили по този въпрос досега. Не бих показал интерес да вземам участие в подобен план. Считам, че най-важното са програмата и политиките за хората. Визиите ни съгласно мен не съответстват напълно. Моето виждане е, че сега живеем във време на много съществени интервенции в икономическия живот. Т.е. политиките на по-лекия стопански демократизъм на 90-те години, както и антикорупционната изразителност не са задоволителни, с цел да тръгне страната ни по нов стопански път . В този смисъл може би визиите ни съответстват. "

Пеканов сподели, че ограниченията против корупцията са значими, само че би трябвало да се направи доста повече и в областта на върховенството на закона.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР