Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева изрази солидарност с Франция след нападението в Ница

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на сервира съболезнованията си във връзка трагичния атентат в Ница в депеша до своя френски сътрудник Жан-Ив Льо Дриан.

„ Дълбоко съм шокирана от жестокостта и бруталното посягане върху мирни жители. Този акт на ненавист, лишил живота на почтени хора, е посягане върху нашите споделени полезности и цивилен свободи “, написа Захариева.

Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на изрази взаимност с Франция, като добави, че няма идея, която да оправдава терора.

„ Заедно, България и Франция, ще продължим да работим интензивно против разпространяването на всяка форма на екстремизъм и ненавист. Наш общ дълг е да защитим висшите човешки полезности - независимост, достолепие и правдивост “, акцентира Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на в телеграмата до Жан-Ив Льо Дриан.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР