Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов защити директора на

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов защити директора на
Коментари Харесай

Каракачанов за случая с шефа на ДАБЧ: Очевидно е, че Wehrmacht е рок група

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов отбрани шефа на Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ) Петър Харалампиев, чиято фотография с надписа „ Wehrmacht ” беше оповестена от БГНЕС.

" Къде виждате на тази фланелка фашистки знак? Някъде виждате ли пречупен кръст? Това значи ли, че думата „ Wehrmacht ” не би трябвало да се изписва на никое място в учебниците? Видно е защо става въпрос – за музикална рок група ”, разяснява пред Нова тв Каракачанов, който е предложил Харалампиев за поста в ДАБЧ.

Каракачанов заяви, че не намира нищо необичайно в облеклото на Харалампиев.

В персоналния си профил в обществените мрежи самият Петър Харалампиев отхвърли изказванията, че е носил тениска с нацистки привет.

" Аман от недоумение, нелепости и небивалици!?! Та по този мотив ето едно поздравче до всички ценители на тежката музика с това крепко, крепко рок парче на североамериканската паметна, ъндурграунд, тежка рок тайфа от Орегон, правеща готина кросоувър музика още от средата на `80-те години на предишния век! Да живее готината музика и свободата! Правете обич, не война ", написа Харалампиев във Фейсбук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР