Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов се срещна с кметове и общински съветници от Софийска област

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността организира среща с кметове и общински съветници от Софийска област, определени от листи на Вътрешна македонска революционна организация.

Срещата се състоя в община Елин Пелин – една от най-големите и развити общини от региона. Каракачанов разиска вероятностите за развиване на общините, както и настоящата политическа конюнктура в страната. Обърна внимание, че за жалост към момента съществува огромна бездна сред гласоподавателите и избираните от тях представители и се радва, че представителите на Вътрешна македонска революционна организация са покрай хората и познават техните проблеми.

Каракачанов удостовери уговорките на България към задачите и интервенциите на НАТО

Народният представител и учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов сподели, че в политиката, както и в живота, би трябвало да е водещо човешкото отношение сред хората. Кметът на община Елин Пелин Ивайло Симеонов от своя страна показа, че всекидневно води разнообразни борби, с цел да може да обезпечи естественото битие на общината. Последният му триумф е защитаването в транспортната комисия в Народното събрание на дотацията за междуградските автобусни линии.

На срещата участваха още заместник-министърът на Министерство на околната среда и водите Николай Кънчев, заместител регионалният шеф Николай Борисов, както и представители от цялата Софийска област, която е най-голямата в страната. Областният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Богомил Бранков посочи положителните резултати на последните локални избори (в 2/3 от общините има излъчени представители в локалното управление) и изборите за европарламент, като изрази убеденост в бъдещите триумфи на Организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР