Витория Гимараеш и Арсенал ще открият четвъртия кръг от груповата

...
Витория Гимараеш и Арсенал ще открият четвъртия кръг от груповата
Коментари Харесай

Защо "Витория" - "Арсенал" ще се изиграе в необичаен ден и час

" Витория " Гимараеш и " Арсенал " ще открият четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа с мач в необикновен ден и час за шампионата. Двубоят ще се изиграе в сряда от 17:50 ч., като изтеглянето му е направено за да се избегне задръстването в Гимараеш.

Това е формалната версия на УЕФА след молба от страна на полицията в Португалия. Срещата трябваше да се организира в четвъртък, когато по традиция са всички от главната фаза на шампионата.
" Артилеристите " отстреляха " Витория " в края, вижте резултатите (ВИДЕО) Никола Пепе е героят за "Арсенал "
В четвъртък различен локален отбор - " Брага " също има домакинство, а стадионът на " топчиите " е на към 20 км от този на " Витория ". Промяната на " Витория " - " Арсенал " е и с цел да не се стигне до огромни тапи в района. Началният час е съгласуван също с ранните конфликти в Шампионската лига, които стартират в 19:55 ч.

Каналите на bTV Media Group ще излъчат всичко най-интересно от евротурнирите в сряда. " Витория " - " Арсенал " можете да гледате директно по RING, a програмата ни продължава с " Локомотив " Москва - " Ювентус " (19:55 ч., bTV Action), " Байерн " - " Олимпиакос " (19:55 ч., RING), " Реал " Мадрид - " Галатасарай " (22:00 ч., bTV Action), " Цървена звезда " - " Тотнъм " (22:00 ч., RING), " Аталанта " - " Манчестър Сити " и " Байер " Леверкузен - " Атлетико " Мадрид на онлайн платформата VOYO.BG.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР