Висшият съд в Белград разглежда допълнителна молба на България за

...
Висшият съд в Белград разглежда допълнителна молба на България за
Коментари Харесай

Висшият съд в Белград разглежда нова молба на България за екстрадиция на Цветан Василев

Висшият съд в Белград преглежда спомагателна молба на България за екстрадиция на предприемача Цветан Василев, който се укрива от българското правораздаване в Сърбия от 2014 година, съобщи Танюг, представен от Българска телеграфна агенция.

След няколко решения на този съд, че са изпълнени изискванията за екстрадиция, които бяха отхвърляни от Апелативния съд, ново решение още не е взето, тъй като сега се събират нужните информации за решение по спомагателната молба.

От Висшия съд потвърдиха за Танюг, че на 3 декември 2019 година съдията по предходното дело се е обърнал към българските органи с искане да получи спомагателна информация по отношение на спомагателната молба на българската държавна прокуратура.

Танюг напомня, че Василев се съобщи на сръбските правосъдни органи през септември 2014 година Тогава Висшият съд в Белград не му дефинира екстрадиционен арест, а единствено му забрани да напуща страната и му лиши паспорта.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР