Висшият съд в Белград отново одобри искането за екстрадиция на

...
Висшият съд в Белград отново одобри искането за екстрадиция на
Коментари Харесай

Висшият съд в Белград отново одобри искането за екстрадиция на Цветан Василев

Висшият съд в Белград още веднъж утвърди настояването за екстрадиция на, заяви сръбският " Инсайдер “. Според сръбските магистрати са изпълнени законовите предпоставки за екстрадицията на предприемача в България, упрекнат в причиняване на банкрута на КТБ.
Това е единствено една от стъпките в блокиралата процедура, тъй като решението може да бъде обжалвано в Апелативния съд, а последната дума е на сръбското Министерство на правораздаването. Това планува член 31 на Закона за интернационалната правна помощ по наказателни каузи.
 Третият очевидец по делото КТБ повтори тезите на Бисер Лазов Третият очевидец по делото КТБ повтори тезите на Бисер Лазов
След Бисер Лазов и Орлин Русев в Специализирания углавен съд се яви Албена Андреева - някогашен основен счетоводител на редица компании-к...
„ Не разясняваме каквито и да е случаи, които са обект на правосъдно гонене “, е коментирал пред изданието Сергей Андреев от посолството на България в Сърбия. Процедурата трае към този момент шест години. Българските институции желаеха екстрадиция още през септември 2014 г, като на два пъти Висшият съд в Белград утвърждава настояването, само че Апелативният съд връща делото, напомня 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР