Висш китайски служител пристигна в Северна Корея и проведе разговори

...
Висш китайски служител пристигна в Северна Корея и проведе разговори
Коментари Харесай

Висш китайски служител посещава Северна Корея, за да обсъди засилването на сътрудничеството на среща на най-високо ниво от години

Висш китайски чиновник дойде в Северна Корея и организира диалози за това по какъв начин да се ускори съдействието им, държавната медия на Северна Корея заяви в петък на среща на най-високо равнище на страните от към пет години.

Джао Леджи, който е ръководител на Общокитайското заседание на народните представители и считан за длъжностно лице номер 3 в ръководещата комунистическа партия Party, дойде в Северна Корея в четвъртък. Правителството на Китай по-рано сподели, че той ще остане в Северна Корея до събота.

Джао се срещна със севернокорейския си сътрудник Чое Рионг Хае по-късно в четвъртък и разискаха по какъв начин да предизвикват обмена и съдействието във всички области като политика, стопанска система и просвета, заяви формалната Корейска централна новинарска организация на Севера.

Двамата също по този начин обмениха отзиви по неуточнени районни и интернационалните въпроси от съвместен интерес, сподели KCNA.

Choe Ryong Хае, вдясно, заместник-председател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР