Високопоставен руски служител коментира, че Русия е достатъчно силна, за

...
Високопоставен руски служител коментира, че Русия е достатъчно силна, за
Коментари Харесай

Медведев обвинява НАТО в открита битка с Русия и обещава всички врагове да бъдат победени

Високопоставен съветски чиновник разяснява, че Русия е " задоволително мощна ", с цел да победи страните от НАТО , които оказват помощ на Украйна на фона на продължаващата военна инвазия на Русия. Официалният представител също по този начин удостовери уговорката на съветския президент Владимир Путин да завладее източноукраинските територии , пишат АП и " Фокс нюз ".

Дмитрий Медведев , заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, директно зависещ на Путин, упрекна НАТО в " открита борба " против Русия и върлите врагове на Русия ще бъдат " победени " в обява в Telegram.

" Цялата система на НАТО съвсем намерено води война против нас . Ние сме задоволително мощни, с цел да реализираме всички цели на специфичната военна интервенция ", написа заместникът на Путин.

Той също по този начин съпостави актуалната окупация на Украйна с нахлуването на Москва в прилежаща Грузия през 2008 година
 Шойгу: Русия ще натрупа войски по западните си граници
Шойгу: Русия ще натрупа войски по западните си граници

Той дефинира влизането на Финландия и Швеция в НАТО като " сериозен дестабилизиращ фактор "

" Както през август 2008 година, нашите врагове ще бъдат победени и Русия ще обезпечи мир при свои лични условия . Победата ще бъде наша ", добави той.

НАТО има 31 страни членки, като Финландия беше добавена по-рано тази година.

Някои членове на НАТО включват Съединени американски щати, Англия, Франция, Испания, Германия, Италия, Полша и Португалия.

Украйна се стреми да се причисли към НАТО и получи път към участие. Все отново международните водачи споделиха, че страната ще бъде добавена едвам откакто войната й с Русия завърши , защото участието изисква страните от НАТО също да разгласят война на Русия.
 Медведев отново заплашва с Трета международна война
Медведев отново заплашва с Трета международна война

След първия ден на срещата на НАТО във Вилнюс

Коментарите на Медведев идват откакто украинският президент Володимир Зеленски разгласи рано във вторник, че е провел телефонен диалог с премиера на Холандия Марк Рюте, също член на НАТО.

" Благодарен съм за присъединението на Холандия към Съвместната декларация на G7 за поддръжка на Украйна. Обсъдихме бъдещи двустранни гаранции за сигурност в границите на тази декларация, която би трябвало да се основава на основната роля на Холандия в обединението на изтребителите ", сподели Зеленски.

" Говорих за обстановката на бойното поле и обрисувах настоящите потребности на защитата, в това число артилерия, бронирани транспортни средства и системи за противовъздушна защита за отбрана на инфраструктурата на Черноморската самодейност за зърно ", разяснява Зеленски.
 В Съединени американски щати предизвестяват Русия, че нуклеарна офанзива против Украйна е офанзива против НАТО
В Съединени американски щати предизвестяват Русия, че нуклеарна офанзива против Украйна е офанзива против НАТО

Линдзи Греъм: Време е да изтрезнеете, вашата варварска инвазия в Украйна не работи

Коментарите идват и откакто Русия нанесе ракетен удар в центъра на украинския град Покровск в понеделник вечерта, оставяйки минимум седем жертви. Сред починалите са петима цивилни, един избавител и един боец.

Най-малко 39 жертви са ранени при офанзивата.

Атаката с нанасяне на удар върху зона два пъти в границите на къс интервал от време - съответно е ориентирана към спасителите по време на войната , споделиха украински публични лица.

Губернаторът на Донецк Павло Кириленко сподели, че залп от ракети " Искандер " е блъснал града. Около 40 минути по-късно още един бараж удари, до момента в който избавителните екипи се грижиха за жертвите на първото нахлуване .
 По съветския Първи канал мечтаят за Руска империя в Централна Европа
По съветския Първи канал мечтаят за Руска империя в Централна Европа

Докато съветските войски към този момент година и половина са окопани в Украйна

" Цялата (полиция) беше там, тъй като беше нужна, влагайки напъните си в спасяването на хора след първия удар ", сподели във вторник Иван Вихивски, началник на украинската национална полиция. " Те знаеха, че под руините са ранените - трябваше да реагират , да копаят, да извадят, да спасят. И врагът съзнателно удари втория път . "

Руските военни са употребявали такива двойни офанзиви с ракети, дронове или артилерия по време на нашествието си в Украйна . Те употребяват същата тактичност, когато се биехав гражданската война в Сирия .

Ръководителят на градската администрация на Покровск Сергей Добриак разказа офанзивите против Покровск като " характерен съветски сюжет : 30-40 минути сред ракетите ".
 Украйна напредва и Путин още веднъж ще посегне към нуклеарната опасност
Украйна напредва и Путин още веднъж ще посегне към нуклеарната опасност

Но Путин се опасява, може и да е вманиачен, само че не е самоубиец, тъй като в случай че провокира Апокалипсис, ще получи ответен Армагедон

" Когато спасителите идват да избавят живота на хората, идва още една ракета . И броят на жертвите се усилва ", сподели той във видео коментар за локални медии.

Президентската канцелария на Украйна заяви, че Русия е направила обособени офанзиви през нощта против град Кругляковка, оставяйки трима цивилни жертви и против село покрай Купянск, убивайки двама цивилни.

Русия за първи път нахлу в прилежаща Украйна на 24 февруари 2022 година Инвазията на Русия продължава към този момент над 530 дни .
 Вечната война на
Вечната война на " психопата Путин "

Путин желае да въвлече руснаците в цивилизационен спор със Запада доста оттатък Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР