Високият резултат на Продължаваме промяната на предсрочните парламентарни избори е

...
Високият резултат на Продължаваме промяната на предсрочните парламентарни избори е
Коментари Харесай

От ГЕРБ намекнаха за измама на изборите, заради договор от 1,1 млн. лева

Високият резултат на " Продължаваме промяната " на предварителните парламентарни избори е привързан с това, че доскорошното управление на Държавната консолидационна компания, назначено от Кирил Петков, е сключило контракт за над 1,1 млн. лева с адвокатската адвокатска фирма на един от притежателите на " Сиела Норма " - компанията, доставила машините за гласуването. Това намекнаха представители на ГЕРБ на брифинг в централата на партията по-рано през днешния ден.

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на икономиката Даниела Везиева поиска оставките на тримата представители на партията на Бойко Борисов в съвета на шефовете на ДКК. Това се случи откакто стана ясно, че съветът е уволнил от длъжността изпълнителен директор Ваня Караганева, която бе назначена по времето, в което Петков заемаше поста на стопански министър. Ден по-късно от компанията разпространиха позиция, в която се споделя, че ДКК счита, че с отстраняването на Караганева от поста е защитила интереса на сдружението и страната.  

 

" Квартетът Караганева, Кирил Петков и " Сиела ", " не може в него да мине без основното настоящо лице Румен Радев ", съобщи през днешния ден водачът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев. Той подсети още по адрес на президента, че това е " индивидът, който настоя за потреблението на машините " и за изключването на вота с хартиени бюлетини. 

Обвиненото адвокатско сдружение " Георгиев, Тодоров и ко " обаче веднага реагира и разгласи в известие до медиите, че няма подписан контракт с ДКК и не е взело участие в никакви процедури по сключването на подобен контракт. " Всичко, което е казано в противоположния смисъл, не дава отговор на истината ", безапелационни са от сдружението в което работи Иван Тодоров, брат на шефа на " Сиела Норма "  Веселин Тодоров.

" В резултат на машинното гласоподаване " Продължаваме промяната " е първа политическа мощ - кръгът е затворен ", заключи от своя страна Георг Георгиев.

" Може би това дава отговор и на въпроса за какво нито една организация не можа да записва 10-те % разлика ", подсети той за прогнозните данни, съгласно които ГЕРБ водеше пред Политическа партия. 

" Може би е нямало друга адвокатска адвокатска фирма, която да обслужи ДКК ", добави още Георгиев.

" Дали смяната дефакто е замяна, дали това, което се трансформира в политическа сензация, е било истина, или е било следващият политически фишек, който всички ние ще платим два пъти ", продължи с въпросите политикът. И заключи:

" Евентуално една услуга е залог да платим под масата за друга и с цел да произведем резултати, които в края на деня да ни удовлетворяват ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР