Високият клас датски производител на високоговорители и телевизори Bang &

...
Високият клас датски производител на високоговорители и телевизори Bang &
Коментари Харесай

Bang & Olufsen казва, че ще се противопостави на забавянето на луксозните стоки, тъй като „богатите ще стават още по-богати“

Високият клас датски производител на високоговорители и тв приемници Bang & Olufsen е убеден, че може да се опълчи на забавянето в бранша на първокласните артикули частично тъй като „ богатите занапред ще стават по-богати ”.

Марката, измежду клиентите на която са музикантите Алиша Кийс и Лени Кравиц, се стреми да се трансформира в главен първокласен състезател макар слабите продажби измежду групите премиум артикули. Тригодишният взрив в търсенето на разкош завърши през последните месеци, защото клиентите понижиха разноските за скъпи продукти.

Главният изпълнителен шеф Kristian Teär сподели, че фактът, че търговецът на дребно, чиито високоговорители Beolab 90 костват 110 000 английски лири, няма значима конкуренция в първокласното пространство, е преимущество, което „ ще ни направи по-устойчиви на спадове “, макар че той разбра, че би трябвало да увеличи осведомеността за марката.

„ Ако отидете на бижута, имате няколко марки, в случай че отидете на мода, имате няколко марки, в случай че отидете на коли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР