Високата талия продължава да бъде далеч по-актуална от ниската и

...
Високата талия продължава да бъде далеч по-актуална от ниската и
Коментари Харесай

7 идеи с най-стилната комбинация, която ще носим тази седмица

Високата талия продължава да бъде надалеч по-актуална от ниската и от ден на ден я избираме за панталоните, с които последователно заменяме дънките. Колкото по-топло става, толкоз по-малко ще желаеме да носим деним. Затова потърсихме най-елегантните, с които този вид панталони, без значение дали са в миди или макси дължини, необятни или по-вталени, ще си подхождат.
               

Те разрешават да нямаме никакви ограничавания в, в това число и тези, които са по-скъсени и или модел вид „ прегърни ме “. Ризата може да пада около раменете, да бъде леко разкопчана, разкриваща част от деколтето или да е вързана на възел вместо пъхната в панталона. Толкова доста благоприятни условия и ги харесваме всички!
               

Това се отнася и до комбинацията от цветове и принтове, като неутралната част може да е за сметка както на едната, по този начин и на другата, което ни дава още една концепция по какъв начин да носим риза или панталон в някой от модерните тази пролет принтове. По-смелите могат да изберат два обособени десена и да ги комбинират в един тоалет.

Част от тези стайлинг решения са извънредно подобаващи за ъпдейт на офис дрескода за по-топлите дни, когато към този момент няма потребност до носим сака, само че пък не можем да разголим изцяло ръцете си. Допълваме ги с изящни бижута от. 
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР