Visa насърчава електронните разплащания на местни данъци и такси в

...
Visa насърчава електронните разплащания на местни данъци и такси в
Коментари Харесай

Visa насърчава плащането на местни данъци и такси по електронен път

Visa предизвиква електронните разплащания на локални налози и такси в цялата страна с промоционална акция. Платежната система провежда томболи за картодържателите на Visa, които платят своите налози онлайн или на POS терминали в общините.

От 19 февруари до 29 април 2018 година платилите на POS  терминал и записали своите бележки картодържатели на Visa вземат участие в лотария за 3 броя iPhone X на седмица, а платилите онлайн – за 10 външни акумулатори за телефон дневно.

Това е описът с налози и такси според Закона за локалните налози и такси, които вземат участие в промоцията на Visa:

Данъци:
налог върху недвижимите имоти;данък върху наследствата;данък върху даренията;данък при възмездно придобиване на имущество;данък върху транспортните средства;патентен данък;туристически данък;други локални налози, избрани със закон.
Такси:
за битови отпадъци;за прилагане на пазари, борси, панаири, тротоари, площади и улични платна;за прилагане на детски ясли, детски кухни, детски градини, профилирани институции за даване на обществени услуги, лагери, общежития и други общински обществени услуги;за дейностите по развъждане и образование в наложителното предучилищно обучение за прилагане на детската градина или учебното заведение отвън финансираните от страната дейности;за механически услуги;за административни услуги;за откупуване на гробни места;за действия по обща поддръжка по смисъла на Закона за предучилищното и учебното обучение, които не се финансират от държавния бюджет и се реализират от центровете за поддръжка за личностно развитие;за владение на куче;други локални такси, избрани със закон.
Пълните правила и условия на промоцията могат да бъдат открити на www.visabg.com/taxpromo2018  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР