Visa и foodpanda стартират обща инициатива, в подкрепа на безконтактните

...
Visa и foodpanda стартират обща инициатива, в подкрепа на безконтактните
Коментари Харесай

Visa и foodpanda стартират обща инициатива

Visa и foodpanda започват обща самодейност, в поддръжка на безконтактните и безкешовите заплащания, които интернационалната платформа за доставки на храни и артикули предлага на своите клиенти. Кампанията е дейна в интервала 15 април-14 май.

Всеки клиент има опция да получи 15% от сумата на поръчката назад по картовата си сметка при покупка на стойност най-малко 10 лева, осъществена през уеб страницата или приложението на foodpanda и при заплащане със своята карта Visa.

Отстъпката от всички направени поръчки се натрупва в границите на 30 календарни дни считано от началото на промоцията и се получава като пари назад по картата в период до 14 юни.

От скоро с изключение на вкусно ядене, foodpanda предлага разнороден набор от разнообразни по тип артикули от редица магазини. Потребителите могат да намерят разширена гама от продукти, включващи хранителни артикули и артикули за дома, дребна техника, козметични артикули, цветя, бебешки храни, зоо храни и аксесоари, магазини за дарове, дрогерии, книжарници и други

С това уголемение foodpanda усилва броя на опциите, от които клиентът може да избира и поръчва. Доставката ще бъде реализирана в границите на час от приемане на поръчката.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР