ВИП Брадър е нагласен, а за победители се спрягат фолк

...
ВИП Брадър е нагласен, а за победители се спрягат фолк
Коментари Харесай

ВИП Брадър нагласен! Печели Сашка или Даниел Петканов

ВИП Брадър е нагласен, а за спечелили се спрягат фолк певицата Сашка Васева или Даниел Петканов. Лудия кореспондент и певицата се водят за любимци в шоуто, гласят тайни теории в мрежата, видя HotArena .

Според мълвата, сигурния победител Тото се е издънил грубо с пиянските си изцепки и изблиците против началник Петров. Несъмнено готвачът съумява да изкара от равновесие всеки един от съквартирантите в шоуто, само че врачанинът излезе напълно отвън релси.

Дузина съграждани на рапъра съжаляват горчиво, че го подкрепяха до момента. И го дефинираха като „ скрита лимонка и селяндур ”.

Сашка Васева въпреки това печели нови и нови благосклонности. „ Имам задача и път към сърцата на хората. Те не помниха, че в миналото ме обичаха. Ще се преборя за любовта на българите. А това е дълъг развой, до момента в който изтрия от съзнанието им всички свои изцепки от предишното ”, съобщи още Сашка Васева.

Безспорно, тя е измежду любимците в Къщата и се утвърди като тънък човек, с положително сърце.

Аналогична е обстановката с Дани Петканов. Лудия кореспондент не влиза в спорове, постоянно го играе миротворец, а същински или нагласен, бракът му с Алекс Богданска го трансформира в любим на публиката.

Съвсем не толкоз еднопосочна обаче е обстановката с Джулиана Гани. Силиконката накара в мрежата всички да подскочат, че не може да е толкоз умна.

„ Едно време „ Биг Брадър ” описа играта на Златка Димитрова. Сега галят с перце Джули. Има нещо гнило ”, съскат злобари из форумите.

Приятели на русокоската обаче са безапелационни, че тя постоянно е била интелигентна и цялостна отличничка. Просто до момента не е имала случай да разкрие тази страна от характера си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР