Винаги сме малко скептични към вторите сезони, особено когато решението

...
Винаги сме малко скептични към вторите сезони, особено когато решението
Коментари Харесай

Големите малки лъжи, сезон 2: Мерил Стрийп успява да дразин всички

Винаги сме малко скептични към вторите сезони, изключително когато решението за появяването им идва вследствие на триумф на първите, а не като първична идея. И с цел да избягаме от празната доктрина, ще приказваме напряко - втори сезон на " Големите дребни неистини " не е основан на книга, тъй като едноименната на Лиан Мориарти завършва там, където завърши първи. А това води до известни опасности. По-надолу се разкриват детайлности за сюжета на първи епизод на сезон 2.

Големият коз, който обаче би трябвало да ги отстрани всичките, се назовава Мерил Стрийп. Титаничната актриса се включва в продължението на историята за дамите от Монтерей като майката на починалия Пери (Александър Скарсгаард) Мери Луиз. И мигновено съумява да обиди небрежно Мадлин (Рийз Уидърспуун) и да разгласи на снаха си Селест (Никол Кидман), че не има вяра в нещастния случай, при който синът й е умрял.

Какво се случва с останалите героини? Рената (Лора Дърн) продължава да е най-уверената от всички, Джейн (Шайлин Уудли) не демонстрира нищо изключително. Затова пък героинята на Зои Кравиц Бони се усеща все по-зле и все по-раздирана от виновност поради убийството.

" Големите дребни неистини " е по НВО всеки понеделник от 21 ч. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР