Винаги сме искали тайно да надникнем в гардероба на Михаела,

...
Винаги сме искали тайно да надникнем в гардероба на Михаела,
Коментари Харесай

Назаем от стила на Михаела Филева: 2 аутфита, които си крадем от нея

Винаги сме желали скрито да надникнем в дрешника на Михаела, тъй като с изключение на с наличието си в българската музика и с гласа си, тя постоянно ни е очаровала и със стила си. И освен когато е на сцена, само че и отвън нея. Ето за какво се радваме да ви покажем два аутфита, които изпълнителката на „ Латино сеньорита “ ни предлага за тази есен, а малко ентусиазъм от девойки като нея в никакъв случай не е ненужно. ни издава своите must haves от колаборацията на , която ви представихме неотдавна и която към този момент се предлага в магазините на шведския бранд. Какво обаче избра от нея певицата?



Първият тоалет съчетава чеп и рокля, които са направени от фина плетка, а съдържащият се в материите им полиестер е с рециклиран генезис. Шапката с логото на Pringle of Scotland дава заключителен щрих на тоалета и го прави още по-отличителен измежду street style визиите.



Шапка, 19,99 лева, рокля, 74,99 лева, чеп, 44,99 лева



Вторият аутфит е композиция от пола и пуловер в присъщия за Pringle of Scotland принт, а поло блузата в неоново жълто към тях внася свежи нотки лятно въодушевление измежду другояче есенните тонове като сиво и бежово.



Пуловер, 34,99 лева, поло блуза, 34,99 лева, пола, 54,99 лева
 

С поддръжката на H&M

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР