Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и

...
Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и
Коментари Харесай

Борисов: Ситуацията е наистина тежка, винаги сме готови да помогне на Северна Македония

Винаги сме подготвени да помогнем на нашите най-близки съседи и другари. Това споделих на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с обезпечаване на ваксини против COVID-19, разгласи във фейсбук министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Коменарът му е във връзка решението на държавното управление да даде ваксини и за Северна Македония.

"Ситуацията е в действителност тежка и би трябвало да се поддържаме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-съществен и ще поставим всички старания да го съхраним ", добави още Борисов.

Вчера от държавното управление оповестиха, че това е акт на взаимност към другите страни в борбата с ковид. На съвещанието участва и министърът на опазването на здравето в Северна Македония, който благодари на всички.

"Правим го с най-чисто сърце. Правим го за живота и здравето на нашите най-близки съседи “, съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на днешното държавно съвещание ", сподели през вчерашния ден Борисов.

Винаги сме подготвени да помогнем на нашите най-близки съседи и другари. Това споделих на премиера Zoran Zaev, който ни...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР