Винаги се радваме на снимките на Диляна Попова в Instagram.

...
Винаги се радваме на снимките на Диляна Попова в Instagram.
Коментари Харесай

Екзотичните приключения на Диляна Попова в Коста Рика

Винаги се радваме на фотосите на Диляна Попова в Instagram. Нормално - животът на една от най-красивите българки няма по какъв начин да не буди интерес у всички.
 Когато Диляна Попова не се тормози да покаже гърдите си
Когато Диляна Попова не се тормози да покаже гърдите си

Поредната дръзка визия на модела

За наслада в последно време някои от постовете й са освен секси, само че и много провокативни. А в едно нещо няма никакво подозрение - където и да отиде и каквото и да прави, Диляна Попова постоянно излъчва подобен съблазън, че не можем да откъснем очи от нея.

Наскоро тя ни зарадва с няколко страхотни фрагмента от една от последните си ваканции в екзотичната Коста Рика.никак не обича да прекарва зимните месеци в България, като няколко пъти към този момент избира Малдивите за своите морски бягства. Родният модел често лети до някое топло и красиво местенце, където да се порадва на слънчевите лъчи, когато тук у нас е толкоз студено и тъмно.

Сега Диляна още веднъж съумя да предизвика интереса ни - от една страна, поради метода, по който наподобява, а от друга и поради мястото, на което е избрала да почива. Не можем да отречем, че дивата и красива Коста Рика несъмнено ѝ отива и ни кара да се замислим дали пък да не е идващото ни планувано премеждие. 

Едно е несъмнено, би трябвало доста да внимаваме там, тъй като с изключение на ужасно красива страна в Централна Америка, е и дам на едни от най-отровните насекоми на планетата. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР