Винаги се чудим дали мъжът до нас е подходящият. Безумно

...
Винаги се чудим дали мъжът до нас е подходящият. Безумно
Коментари Харесай

Кога тялото подсказва, че той не е Мъжът

Винаги се чудим дали мъжът до нас е подобаващият. Безумно влюбени сме и си мислим, че щастието е налице. Но в действителност не постоянно е по този начин.

Понякога телата ни могат да ни кажат повече и сигналите му да ни подскажат дали този човек в действителност ни прави в действителност щастливи. Ето за какво би трябвало да обърнем повече внимание на физическите, умствените и прочувствените знаци, които ни подава то.

Усмихвате се по-малко

Когато сте в действителност влюбени и щастливи, мислите непрестанно за индивида до вас и несъзнателно се усмихвате. Може и да съумеете да измамите останалите да мислят, че сте щастливи, тъй като говорите нон-стоп за половинката ви, само че тялото ви няма по какъв начин да скрие истината от вас.

Ниско самочувствие

Мъжът до вас би трябвало да ви кара да се чувствате като жена за милион $ (че и повече даже!). Един същински влюбен мъж постоянно ще кара своята половинка да се усеща изключителна и необикновено обичана, което би трябвало да накара самочувствието й да се издигне до висините. Ако обаче сте изпълнени със подозрения и неустановеност, евентуално не сте с сътрудник, който ви обича и цени задоволително.

Емоционално изцедени сте

Няма съвършена връзка, само че това не значи, че тя би трябвало да ви кара да се чувствате зле. В любовта през множеството време би трябвало да се чувствате живи и кипящи от сила. Ако обаче се чувствате прочувствено изтощени или даже физически изтощени от връзката, би трябвало да продължите напред, без този човек.

Как да спорим, без да разрушим връзката си

 Кога тялото подсказва, че той не е Мъжът

Отричате

Жените са необикновено интуитивни и прочувствено интелигентни същества. Понякога обаче толкоз доста желаят да бъдат щастливи и във връзка, че се преструват, че всичко е наред. Ако обаче усетите, че непрестанно би трябвало да се оправдавате за държанието му или да се убеждавате да останете в тези връзки, тогава в действителност би трябвало да си тръгнете.

Не поставяте себе си преди всичко

Понякога връзките работят, когато поставите колегата си преди всичко, само че в случай че и той сложи вас преди всичко. Това е безкористната и безусловна обич. Ако обаче единствено вие вършиме всичко за половинката си и усещате, че напъните ви са неоправдани, това подсказва огромен проблем.

Не участвате във връзката

Лесно е рутината да ви обземе и последователно пристрастеността ви да почине. Но годишнините и другите значими дни, свързани с сантименталния ви живот, би трябвало да бъдат източник на наслада. Ако усещате, че са станали просто следващият отегчителен ден, а пазаруването на дарове са станали скучно обвързване, то май е време да откриете човек, който да ви върне същинската наслада от живота.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР