Винаги може да бъде свалено правителството. Но ние сме реалисти,

...
Винаги може да бъде свалено правителството. Но ние сме реалисти,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Костадинов: Винаги може да бъде свалено правителството

Винаги може да бъде свалено държавното управление. Но ние сме реалисти, знаем, че шансът клони към нула. Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.

“Законът е явен, Конституцията още повече. От три до седем дни ръководителят на Народно събрание би трябвало да насрочи изключително съвещание, на което да се гласоподава вота на съмнение ”, сподели той.

Според него постоянно е допустимо да бъде свалено държавното управление:

“Веднъж го свалихме, в този момент отново може. Политиката на държавното управление унищожава българската енергийна самостоятелност. Имаме финансов суверенитет и енергиен суверенитет, като премахнем лв. и нямаме лична валута и стартираме да внасяме ток, какво вършим ”, сподели още Костадинов.

Костадинов сподели, че има учредения за искане на избор на съмнение и поради решения в други браншове, само че в този момент в случай че изискат оставката на кабинета за изцяло творчество, в идващите шест месеца няма да имат такава опция.

“Следващата седмица можем да желаеме за идващия голям обир, който ни готвят, за 2,5 милиарда лева за старите американски БТР-и. Това е идващото нещо, за което можем да си приказваме ”, акцентира водачът на Възраждане.

“Големият въпрос е за какво предателите и страхливците от Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ не са на митинга ”, попита Костадинов. “Въпросът е за какво българските представители не са при народа си ”

Още вижте във видеото на SafeNews:

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР