„Винаги моите колеги са били грижа за мен. Независимо дали

...
„Винаги моите колеги са били грижа за мен. Независимо дали
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Нямаше да приема номинация от друга партия

„ Винаги моите сътрудници са били грижа за мен. Независимо дали съм бил в ролята на кореспондент, водещ или шеф. Правил съм го с обич и отдаденост. Всички сътрудници, който ме познават, ме схващат, допускат за какво съм постъпил по този метод и знаят, че съм насочен в борбата да дам най-хубавото от себе си за града, за София. Не го одобрявам като пестник за тях”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия претендентът на ГЕРБ за кмет на столицата Антон Хекимян.

„ Сигурно за доста хора това, че съм приел предлагането, е ненадейно. Не съм се готвил за политиката. Но съм се готвил за това да бъда покрай хората, да мога да вземам решение техните проблеми”, уточни Хекимян.

„ Не мисля, че има учебно заведение за кметове, където да натрупаш опит по това по какъв начин се избира компания. Но един кмет има екип и общинските съветници”, добави претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

Според него Борисов би трябвало да каже за какво е взел решение да му се довери.

„ Исках да обмисля това решение, обещано ми беше време. Исках да получа гаранцията, че ще работя с екипа, с който желая, и в решенията ми няма да има вмешателство”, добави Хекимян.

„ ГЕРБ сега са партията, която за следващ път е спечелила национални избори. С тази си мощ и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия”, безапелационен е Хекимян.

„ Да си политик е доста мъчно нещо. През последните години бяхме очевидци по какъв начин някой нещо желае да трансформира в политиката и публичния живот. Свидетели сме по какъв начин партии, които завоюваха доверието на хората с отричане, сега са в некоалиция с партиите против които бяха. Смятам това за непочтенно”, акцентира Антон Хекимян.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР