Винаги е по-лесно да видите недостатъците на останалите, отколкото вашите

...
Винаги е по-лесно да видите недостатъците на останалите, отколкото вашите
Коментари Харесай

Признаци, че сте егоисти във връзката си

Винаги е по-лесно да видите минусите на останалите, в сравнение с вашите лични. Връзките не вършат изключение, само че там обаче взаимното почитание и вземане предвид с другия имат извънредно значима роля, с цел да имат бъдеще връзките. В противоположен случай, може да се стигне до разлъка. Ако сътрудникът ви в миналото ви е казвал, че сте егоисти, не подминавайте това с лека ръка, а се замислете дали в действителност е по този начин. Ето някои признаци:

Постоянно търсите внимание

Колкото и да се обичате и да ви е прелестно да прекарвате време дружно, би трябвало да знаете, че всеки има потребност от своето персонално пространство, било то в работата или с цел да се види с другари. Ако се ядосвате, когато той не може да ви се обади незабавно или не може да е с вас 24 часа в денонощието, значи имате проблем. Не бъдете завладяващи, тъй като това разрушава връзката.

Опитвате се да контролирате всичко

В една връзка постоянно са нужни взаимни взаимни отстъпки, в противоположен случай приказваме за нарцисизъм. Трябва да се преценявате с мнението на другия и да не се постанова той да ви желае позволение за всичко, като в това време не му позволявате да ви споделя вие какво да вършиме.

Интересува ви повече мнението на близките

Хорското мнение не би трябвало да е по-значимо за вас от възприятията и щастието на колегата ви. Не се стремете да се харесате на близките непрекъснато, тъй като това е изгубена идея, а по този начин и можете да отблъснете индивида до вас.

Искате сътрудникът ви да се промени поради вас

Трябва да обичате индивида насреща подобен, какъвто е. Вероятно сте го чували мнозина пъти. Замислили ли сте се обаче дали това в действителност е по този начин? Няма идеални хора и в случай че се пробвате да измененията колегата ви, единствено с цел да отговори на вашите критерии, това рано или късно ще се отрази на връзката ви по неподходящ метод. Ако не харесвате дадени черти в половинката ви, обсъдете ги дружно, само че не му поставяйте ултиматуми. Поставете се и в противоположната обстановка и помислете дали вие бихте трансформирали нещо у вас поради другия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР