Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез бяха начело на

...
Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез бяха начело на
Коментари Харесай

Звездите от „Бързи и яростни 6” нарушиха традициите и преминаха по син килим в Лондон

Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез бяха отпред на блестящия екип, който показа най-новия филм от блокбастър поредицата „ (Fast & Furious). Четвъртото попълнение в главния състав – Дуейн „ Скалата “ Джонсън – не съумя да се причисли към вечерното шоу, само че ще го забележим напълно скоро на огромен екран в облика на сътрудник Хобс. участваха познатите лица от предходните филми Джордана Брустър, Тайриз Гибсън, Крис „ Лудакрис “ Бриджис и Елса Патаки. Редом до тях се подредиха и новите попълнения в фамилията Люк Еванс („ Тримата мускетари “) и Джина Карано („ Мокри поръчки “).

„ Това е най-грандиозната и впечатляваща премиера на филм от поредицата „ Бързи и гневни “, на която в миналото съм участвал “, разяснява Вин Дизел по време на събитието. „ Аз и екипът се усещаме извънредно задоволени. Тук сме поради почитателите. Когато започвахме, не сме си и помисляли, че ще създадем цели шест кино лентата “, добавя още 45-годишният артист, който се завръща в емблематичната си роля на уличния играч и търсен дезертьор Доминик Торето.

Режисьорът Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти следващ филм от продукцията, споделя, че Вин Дизел има скъп принос във връзка с основаването на поредицата и че е обсъждал с него по цели дни „ всеки подробност към кино лентата “.

Голяма част от сцените в „ Бързи и гневни 6 “ са снимани във Англия, където в гневна конкуренция се включват освен бързи коли, само че и танкове и самолети. Зрителите ще имат опцията да видят по-зрелищни от всеки път надпревари и каскади, движещи се на ръба сред действителността и невъзможното. За да пресъздаде високооктановата атмосфера от кино лентата, екипът на продукцията „ тунингова “ лондонския Empire Leicester Square, където се организира премиерата. Едно от основните места в столицата на Англия беше „ обзаведено “ с част от представителите на автопарка във кино лентата, които ще забележим в киносалоните след броени седмици.

„ Бързи и гневни 6 “ идва в кината и IMAX у нас  на 24 май 2013 година.

Кадри от кино лентата можете да видите в галерията

Снимки от международната премиера на „ Бързи и гневни 6 “ можете да видите в галерията

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР