Вили Вуцов бе гост в студиото на БНТ, където коментира

...
Вили Вуцов бе гост в студиото на БНТ, където коментира
Коментари Харесай

Вили Вуцов попиля националите: Футболна катастрофа от началото до края!

Вили Вуцов бе посетител в студиото на Българска национална телевизия, където разяснява следващия слаб мач на националите - 1:1 като посетители на Литва.

" Футболна злополука от началото до края. Първо, имахме извънредно слаб съперник. Господ трябваше да прати депеша да сменим схемата след аления картон. Креативността беше безобразна. Пет-шест индивида играят, които не са титуляри в клубовете си. Изключително несериозно е да влизат хора, които още не са дебютирали в професионалния футбол.
 Кръстаич: Трябваше да сме по-агресивни
Кръстаич: Трябваше да сме по-агресивни

Отправихме 24 удара към вратата им, имахме над 20 корнера, трябваше да изиграем някои обстановки по-добре

Не може да се продължава по този начин, да се возиме на каруцата и да се вършим, че нищо ни няма. Кръстаич, в случай че желае да е сериозен треньор, би трябвало да хване самолета, да отиде и да каже: " Нямаме играчи за националния тим ".

Явно са нужни промени, само че не може ЦСКА, Левски, Лудогорец и Ботев да играят с 8, 9, 10 чужденци. Смучат се от пръстите някакви ненормални неща. Срещу този възмутителен тим на Литва бяхме не по-малко жалки. Ние нямаме голово състояние от игра. Вкарваме един гол от корнер. Това е показно по какъв начин не би трябвало да се играе ", сподели Вуцов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР