Виктория ще представи днес песента на България за Евровизия 2021.

...
Виктория ще представи днес песента на България за Евровизия 2021.
Коментари Харесай

Днес България ще разбере коя е песента на Виктория за Евровизия 2021

Виктория ще показа през днешния ден песента на България за Евровизия 2021. Това ще се случи в края на специфичния ѝ концерт, който ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 1 от 22 часа. Певицата ще открие едночасовото шоу с осъществяване на " Tears Getting Sober " - огромния любимец за победа на анулираното 65-то издание на състезанието.
Музикалното шоу ще сплоти към плана Евровизия в България едни от най-популярните персони в шоубизнеса у нас, които ще показват всяка една от шестте евентуални песни на Виктория за състезанието, както и някои от най-големите ѝ шлагери. Сред участниците в концерта са известни музиканти от разнообразни жанрове, музикални продуценти и водещи от трите огромни малките екрани в България.
Финалният избор за бългаската ария към този момент е изработен от Виктория и екипа ѝ, а за него оказват помощ експертна фокус група и платформа за шерване на отзиви на феновете за шестте песни на Виктория.
Всички евентуални песни, които Виктория може да извърши за България на Евровизия 2021:



Геновева Христова, продуцент на българското присъединяване на Евровизия 2021 от страна на Лигна Груп, споделя: " Делят ни едвам няколко часа от представянето на българската ария за Евровизия 2021. Категорично мога да заявя, че имаме един в действителност първокласен артикул, който съумя да сплоти почитатели и специалисти. Благодарна съм на Виктория и целия екип, които работиха неуморно в последните месеци. Благодаря и на страхотните продуценти, артисти и музиканти, които одобриха поканата ни и се включиха в концерта, който ще излъчим по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа. Някои от тях към този момент са били на сцената на Евровизия. А други можем да забележим още другата година на Евровизия 2022, за какво не? България би трябвало да продължи присъединяване си в състезанието и да показва своите надарени актьори пред целия свят. "
В концерта ще забележим още Графа, Михаела Филева, Азис, DARA, Магърдич Халвдажиян, Васил Василев - Зуека, Герасим Георгиев - Геро, Люси Дяковска, Иван и Андрей, Venci Venc` и Алекс Раева, които ще споделят своята поддръжка и ще пожелаят триумф на надарената певица. През месец май Виктория ще се качи на сцената в Ротердам и ще пее за България пред 200 милиона фенове от целия свят.
Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard - общоприет спонсор на Евровизия България и с поддръжката на Министерство на туризма на Република България.
Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР