Виктория Петрова забрави Красен Кралев и вече търси щастието с

...
Виктория Петрова забрави Красен Кралев и вече търси щастието с
Коментари Харесай

СУПЕР НОВИНА: Виктория Петрова забрави Красен Кралев – красавицата има читав мъж

Виктория Петрова не помни Красен Кралев и към този момент търси щастието с непокътнат мъж. От към месец новинарката излиза със състоятелен предприемач, който е с няколко години по-голям от нея.

 Вики не помни някогашния министър, изхвърчал от живота й с 200…

Реклама

Красивата тв водеща се срещнала с господина към своя рожден ден, който беше на 30 август. В началото звездата на Би Ти Ви била внимателна с мъжа, само че той съумял да я завоюва с непримиримост и с това, че не се отказал да я ухажва. Богаташът постоянно й подарявал красиви букети, като от време на време ги изпращал в малкия екран, разкриват нейни сътрудници. Виктория сияела от благополучие, само че към момента се тормозила дали това няма да е следващото й отчаяние. До момента тя все не съумява да случи на подобаващ мъж.

Както е известно красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, с който скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с одиозния Петър Бакърджиев, само че той я изостави поради миската Гергана Гунчева, която го подари с двама синове.

След него амбициозната варненка имала няколко по-кратки романа с мъже, само че всички неизбежно завършваха с разлъка. После хубавицата се залюби с някогашния състезателен министър Красен Кралев. Двамата бяха дружно 6 години, само че в последна сметка предишното лято брюнетката му би шута и той изчезна от живота й „ с 200 “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР