Виктория Петрова и Красен Кралев изкараха тридневна почивка в баровския

...
Виктория Петрова и Красен Кралев изкараха тридневна почивка в баровския
Коментари Харесай

Виктория Петрова закрепи връзката си с Красен Кралев с почивка

Виктория Петрова и Красен Кралев изкараха тридневна отмора в баровския комплекс Слънчев ден. Министърът и журналистката демонстрираха безоблачна непосредственост, освен това броени месеци откакто публично сложиха завършек на връзката си.

Курортистите бяха впечатлени от двойката, която от самото начало се държеше за ръка и си гукаше интимно. Вики и Красен изглеждаха като прясно влюбени, което докара до подозрението, че любовната спекулация на синеоката хубавица с оператор от Би Ти Ви напоследък е имала за цел само да накара Кралев да ревнува. Явно проектът на хитрата лисица е проработил и тя още веднъж топли министерската постелка, написа Таблоид.

Двамата са дружно от момента, в който Кралев стана министър. Запознаха се около изявление, което се е провело в постройката на БТВ, където Виктория работи. Красен подреди общия им дом по финален вик на модата, а за водещата на новините даваше от пиле мляко. През пролетта двамата сякаш се разделиха дефинитивно, а Петрова стартира нова връзка с човек от техническия екип на медиата.

Да но нещата доста бързо се трансформираха и Красен и Виктория наподобяват супер щастливи и влюбени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР