Виктория Капитонова практикувала най-древната професия преди започването на „Ергенът“! Русия едва

...
Виктория Капитонова практикувала най-древната професия преди започването на „Ергенът“!
Русия едва
Коментари Харесай

Очакваше се! Рускинята Виктория Капитонова от „Ергенът“ се оказа проститутка

Виктория Капитонова практикувала най-древната специалност преди започването на „Ергенът“!
Русия надали се гордее с Виктория Капитонова, като гледа какви ги прави в „Ергенът“. 27-годишната плоска госпожица досега се демонстрира като една от най-злобните участнички, която е в основата на всички интриги в имението.



Рускинята се показва в предаването като инфлуенсърка, само че има информация, че тя се прехранва по напълно различен метод. От коментар във Facebook излиза наяве, че специалността на Вики е малко по-различна.

Жена в мрежата, която се показва с псевдонима Bellezza Ivanova, твърди, че Виктория Капитонова работи като продажница. Дори твърди, че го знае от първо лице и може да свърже който изиска с мъж, употребил половите й услуги.

Потърсихме дамата с коментара за повече информация, само че към този момент тя отхвърля коментар. Нашият екип не се наема да твърди каквото и да било, единствено цитираме думите на жена, която споделя, че Вики е жрица на любовта и си има цена.

Рускинята сподели увлечение към парите още по време на предаването. Тя завидя грубо на гривната, която Виктор подари на Александра, и незабавно разяснява цената й, която съгласно нея е към 10 000 евро.

Виктория си навлече на гърба доста неприятели с държанието си в „Ергенът“. Това какво работи е последното нещо, поради което хората я ненавиждат. Нейното безочливо държание обаче продължава и досега, защото дава отговор, наскърбява и се кара с хората, които я атакуват в мрежата.

Оставяме на вниманието ви въпросния коментар, взет от Facebook!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР