Виктория Капитонова обожава България и как няма, като тук е

...
Виктория Капитонова обожава България и как няма, като тук е
Коментари Харесай

Ето какви пари изкара Виктория Капитонова и за какво ги похарчи

Виктория Капитонова обожава България и по какъв начин няма, като тук е цялостно с наивници, които спонсорират хитрата рускиня.

 

Наскоро инфлуенсърката се похвали, че си е купила нов апартамент, само че без да тегли и стотинка заем. Тя е проработила парите единствено от изявления в обществените мрежи и курсове, които се харчат като топъл самун.

Красавицата се похвали, че парцелът е по-голям от предходния й, който й беше подарък от родителите и е към 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е най-малко 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това значи, че тя е дала най-малко 250 000 евро за недвижимото имущество.

„ Моля, спрете да й плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка! Прекратете този поток от пари към нея! Давайте ги за нещо свястно, има толкоз по-хубави специалности, от които също може да се печели и няма да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелени на пари ” – разясняват хората в обществените мрежи и с право. Наивни млади девойки теглят заеми, с цел да заплащат скъпите курсове на победителката от първия сезон на „ Ергенът ”, а тя забогатява на техен тил, като им дава обещание лесна популярност и пари, написа " Уикенд ".

Уви, не е толкоз елементарно и те единствено си дават парите напразно. Първият апартамент на Виктория беше подготвен година след пандемията, напролет на 2021 година Тогава хитрушата се похвали, че към този момент не живее чартърен, а в личен дом, който са й купили родителите. Поръчковото обзавеждане също е платено от майка й татко й. Стилът на жилището й е съвременен и минималистичен – в бяло и черно, само че много от почитателите й в обществените мрежи го дефинират като „ леден дом, без никакъв уют ”. Риалити героинята признава, че не се задържа в жилището си, не употребява кухнята, а само прекарва време в спалнята.

Още преди две години хубавицата съобщи, че в това жилище няма да основава семейство, тъй като мъжът й би трябвало да обезпечи дом. Въпреки че спи единствено с богаташи, Виктория въпреки всичко е решила да влага извоюваните хиляди левове в парцел, който да си е нейна благосъстоятелност, с цел да има къде да отиде, в случай че вероятно остане без половинка. Капитонова е хитра и в никакъв случай не зависи от мъже, за разлика от Светлана Гущерова и други бръмчалки, които нямат покрив над глава си и не могат да си разрешат бракоразвод. „ Не мога да се оплача, добре се оправям. На месец спечелвам по 5-цифрени суми, само че работя да станат 6-цифрени.
От 7 години имам другар, само че още не мислим за семейство ” – съобщи неотдавна в свое изявление Капитонова. От признанието й излиза наяве, че тя е имала гадже по време на фотосите на „ Ергенът ”. Става въпрос за богатия чичак Дидо Културиста. Доколко е сериозна връзката им, оставяме на вашата преценка, само че едва ли някой себеуважаващ се мъж ще разреши гаджето му да си търси различен сътрудник и да се натиска с него по малкия екран в риалити шоу.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР