Виктория Григорова, която зрителите на Нова тв познават от участието

...
Виктория Григорова, която зрителите на Нова тв познават от участието
Коментари Харесай

Виктория за Фейгин: Стопиха ли се ледовете между двете след края на `Игри на волята`

Виктория Григорова, която феновете на Нова тв познават от присъединяване ѝ в риалити състезанието  " Игри на волята ", даде онлайн отговори на въпроси, заложени ѝ от нейни почитатели в Инстаграм. 

Волейболистката, която се завърна неотдавна от екскурзия в Мексико, бе запитана в какви връзки са към ден сегашен тя и фигуристката Александра Фейгин и дали времето е съумяло да стопи ледовете сред тях. Отговорът ѝ бе сбит - двете не поддържат никаквa връзка.
                             

 

Припомняме, че Виктория и Фейгин скапаха положителните си връзки, откакто стана ясно, че Мани и фигуристката са се договорили между тях да саботират последната игра на племето на Супергероите, след което то се разпадна.

Тогава Виктория показва недодялан звук по отношение на Фейгин, която от своя страна одобри случилото се и надлежно държанието на съотборничката си много прочувствено.

След края на " Игри на волята " Фейгин бе безапелационна - държанието на волейболистката към нея е минало всевъзможни граници, както и че тя самата не е трябвало да разрешава да се отнасят към нея по сходен метод. 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР