Виктория Георгиева свали маската на Госпожицата и грабна победата в

...
Виктория Георгиева свали маската на Госпожицата и грабна победата в
Коментари Харесай

Виктория Георгиева след „Маскираният певец“: Имаше моменти, в които много съм плакала!

Виктория Георгиева смъкна маската на Госпожицата и сграбчи успеха в „Маскираният певец“
Виктория Георгиева сграбчи успеха в „Маскираният певец“. Тя се криеше зад маската на Госпожицата. Победителката споделя пред Мариан Станков Мон Дьо, че не е очаквала да победи, само че доста го е желала.

„Не го чаках и до последно си споделях „Дано да съм аз и да ми донесе такава наслада този финал“. Когато си на крачка от успеха, искаш и да победиш. През цялото време се чудех по какъв начин нито веднъж не отидох на елиминация, само че може би в моята глава имах добре построена тактика за песните и за представянето на образа“, споделя Вики. Единствено майката на младата певица се е усъмнила, че зад маската на Госпожица е точно нейната щерка Виктория.
Трудна година
Младата изпълнителка споделя още, че доста хора са я изоставили след Евровизия. „Трудна година бе, защото много хора, на които съм вярвала ме изоставиха след Евровизия. Знам, че това се случва, само че е мъчно за прекарване, защото доста си вярвал на някой, а той те е разочаровал. Преживява се. Не разбрах какво не съумяха да преживеят, само че след лятото започнаха да окапват приятелите ми един по един“, разкрива Вики.
Вяра
„Не би трябвало да имам вяра толкоз доста на хората. По принцип не съм наивна, само че става дума за другари от дълги години, които не смяташ, че тъкмо те ще те оставят. По-скоро съм склонна да имам вяра, че някой, който познавам от два-три месеца би се отдръпнал. Това е животът, затваряме порти, след това отново ги отваряме. Надявам се с тези хора да се намерим още веднъж и да продължим на чисто“, споделя още победителката в „Маскираният певец“.
Трудни моменти в „Маскираният певец“
Виктория разкрива и своите сложни моменти в риалитито, които не са свързани с шоуто, а по-скоро са персонални. „Имах сложни моменти, само че те не са свързани с шоуто, а са по-скоро персонални и прочувствени, изключително когато съм си стояла в кабинката преди да изляза на сцената.

Имаше два или три момента, в които доста съм плакала преди да изляза на сцената и никой не знае за това. Преживяла съм нещо и зад маската, индивидът е печален. Но нямаш избор и се правиш на Госпожицата.

Не бих споделила, че е по-лесно да си в маската на различен, само че е по-интересно. В началото ми беше мъчно, само че след това привикнах и нямах самообладание всяка събота да пристигна този миг. Госпожицата е контрапункт на театралния ми облик и първоначално ми беше необичайно, само че след това анализирайки предаването, си споделих, че е по-добре да си някой, който не си, с цел да не те познаят хората.

В кабинка номер 7 съм без маска, само че когато би трябвало да изляза до тоалетна или нещо друго си слагаме шлем ръкавици и суитчър, на който написа „Не приказва с мен“. Беше ми скучно тук сама, тъй като никой не можеше да си контактува с мен. Говорих си по телефона, само че се пробвам да се веселя на други неща с изключение на на телефона“, споделя Виктория за компликациите в „Маскираният певец“, написа nova.bg.
 Виктория Георгиева сграбчи успеха в
Виктория Георгиева сграбчи успеха в „Маскираният певец“ сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР