Виктория Бекъм намекна, че нейната снаха Никола Пелц-Бекхам ще излезе

...
Виктория Бекъм намекна, че нейната снаха Никола Пелц-Бекхам ще излезе
Коментари Харесай

Виктория Бекъм и Никола Пелц дразнят огромните семейни новини със зашеметяваща нова снимка

Виктория Бекъм загатна, че нейната снаха Никола Пелц-Бекхам ще излезе на подиума, с цел да моделира нови визии в идното си фешън шоу.

49-годишната Спайс Гърл основава фешън дрехи от 2008 година и ще покаже сбирката си за есен-зима 2024 в Париж този месец. Звездата загатна, че нейната 29-годишна снаха Никола ще бъде модел на едно от новите й творения.

В Instagram във вторник Виктория показа огледално селфи, на което стои в сянката на Никола - която е омъжена за 24-годишния й наследник Бруклин. На фотографията се виждаше Никола с транспарантна рокля, до момента в който Виктория беше облечена напълно в черно. Бившата певица се подпираше с патерици, до момента в който Никола отпусна ръце на раменете й.

Тя показа фотографията дружно с надпис, който гласи: „ Предварителна подготовка и монтажи в Париж!! Целувки на @NicolaAnnePeltzBeckham xx “ - и дружно с емоджи с френско знаме. Самата Никола отговори на известието, с цел да блика: „ Обичам те толкоз доста “, дружно с две емотикони с розово сърце.

Фенов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР