Виктория Бекъм може да се събере с другите момичета от

...
Виктория Бекъм може да се събере с другите момичета от
Коментари Харесай

Виктория Бекъм ще се върне на сцената

Виктория Бекъм може да се събере с другите девойки от групата " Спайс гърлс " за идните й концерти в Лондон, заяви Контактмюзик.

Певицата, която към този момент се изявява като фешън дизайнер, към този момент отхвърли опцията да пее дружно с Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Гери Хорнер по време на идното им турне. Съпругата на футболната легенда Дейвид Бекъм обаче се съгласила да се появи на сцената на един от концертите на момичешката група на стадион " Уембли " в английската столица през юни, предава Българска телеграфна агенция.

" Изглежда, че става въпрос за втория концерт на " Уембли " на 14 юни - съобщи източник, представен от в. " Дейли остарял ". - Все още не е дефинитивно решено какво тя ще прави на сцената. Виктория не е склонна да пее онлайн, само че не отхвърля концепцията да се появи дружно с другите девойки на сцената. Тя настоя, че не желае да бъде под напън да пее онлайн, само че е допустимо да танцува дружно с тях - разясни източникът. - Друга опция е да се състои нещо като фешън дефиле, което да уважи триумфите й като дизайнерка. "

Подобни спекулации бяха отхвърлени в обкръжението й, а Ема Бънтън неотдавна довери, че не чака Виктория да взе участие в идното турне. Ликът на Виктория обаче ще е върху редица продукти, които ще се оферират за продажба по време на турнето. То ще стартира с концерт в Дъблин, Ирландия, на 24 май, а трите шоута на " Уембли " са планувани за 13, 14 и 15 юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР