Виктория Азаренка се представя блестящо на турнира в Индиън Уелс.

...
Виктория Азаренка се представя блестящо на турнира в Индиън Уелс.
Коментари Харесай

Бивша световна номер 1: Понякога хората не осъзнават колко е трудно психически

Виктория Азаренка се показва ослепително на шампионата в Индиън Уелс. Представителката на Беларус към този момент е част от полуфиналите, а Вика сигурно ще опита да завоюва трофея и да подсети за най-хубавите си дни.

Бившата международна номер 1 обаче засегна друга забавна тематика обвързвана с психологичното здраве. Темата нашумя доста около Наоми Осака, само че в този момент Азаренка изрази своето мнение по този въпрос. Тя счита, че психологичното здраве е нещо извънредно значимо, само че множеството хора заобикалят да приказват за този проблем.

„ Смятам, че тематиката е сложна и неприятна, само че би трябвало да се приказва по нея. В противоположен случай проблемите просто остават и не могат да бъдат решени. Психиката е част от нас и от време на време е доста тежко да се оправим с нея. За всеки един триумф с изключение на голям труд се изисква и извънредно висока психическа резистентност. Много хора не си дават сметка за този проблем и мислят, че всичко се реализира елементарно. Психическите рани са невидими и да откриеш душата си, да се разкриеш в наши дни към този момент стана комплицирано. Повечето виждат единствено физическото, концентрират се върху него и заобикалят да приказват за по-сериозните проблеми, тъй като просто се опасяват. Считам, че във всеки един аспект от нашия живот душeвността играе голяма роля и с цел да сме добре, би трябвало да беседваме едни с други и да си оказваме помощ колкото се може повече “, разяснява Азаренка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР