Виктория Азаренка е една от тенисистките, които доказват, че възрастта

...
Виктория Азаренка е една от тенисистките, които доказват, че възрастта
Коментари Харесай

Да спечелиш и да дадеш интервю с детето си: Синът на Вика Азаренка се превърна в звезда

Виктория Азаренка е една от тенисистките, които потвърждават, че възрастта в спорта е просто цифра. Бившата номер 1, която след броени месеци ще навърши 35, демонстрира конкурентоспособен тенис в WTA тура в хода на целия сезон до момента, а през вчерашния ден тя се класира за четвъртфинал във втори следващ шампионат, а точно в Чарлстън.

По мотив сполучливото показване на двукратната " мейджър " шампионка, нейният 7-годишен наследник, Лео, направи своя " дебют " по малкия екран или по-скоро в студиото на Tennis Channel. След като Азаренка показа за възприятията си на корта по време на последния й мач, синът й бе запитан за това по какъв начин той се усеща в студиото, а отговорът му беше: " Мама завоюва, тъй че ми харесва ". Теми за диалог бяха и мотото на майката и сина: " Усилията не подлежат на разискване ", както и за всекидневието на Лео и безрезервната поддръжка към популярната тенисистка, които сподели в Индиън Уелс и Маями, а в този момент и в Чарлстън:

" Той върви на учебно заведение, тъй че е малко по-трудно, само че се опитваме да избираме пътувания... Лео споделя, че желае да отиде някъде, където не е бил. Затова тази година направихме пътешестване до Близкия изток. Той показа, че за него Доха е по-добра от Бахамите! Наистина е необикновено за Лео да идва и да гледа на първо място на моите мачове. Също по този начин той ми дава спомагателна мотивация. "

A new star has been born
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР