Виктор все по-явно показва коя от участничките в шоуто е

...
Виктор все по-явно показва коя от участничките в шоуто е
Коментари Харесай

Ето какъв е срамният прякор на Капитонова

Виктор все по-явно демонстрира коя от участничките в шоуто е спечелила вниманието му. И това не е злобното рускинче, което явно не може да понесе да губи. А най-голямата й конкуренция Александра.

По време на коктейла в последния епизод Ергенът, както е по сюжет, трябваше да прекара време уединено с всяка една от участничките. Само с Алекс обаче той се отпусна и му личеше, че не приказва по сюжет. Напротив. Той се опитваше да флиртува с психоложката и безусловно я изпиваше с взор. А най-после не се сдържа и я целуна буйно, с език. А тя отвърна на целувката му.

Повече от очевидно беше, че това не е сюжет. И сред двамата има пристрастеност, която те все по-трудно сдържат. А това нервира неимоверно Капитонова, която не пести злобни реплики към съперничките си. Това стана причина феновете да я нарекат с прякора Питонова. Унижението за нея беше още по-голямо, защото Виктор трябваше да беседва с нея незабавно след късото си соаре с Александра. И беше очевидно отвеян и личеше, че повърхностният му диалог с рускинята по никакъв начин не му подхожда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР