Виктор Стоянов придоби широка популярност след като участието си в

...
Виктор Стоянов придоби широка популярност след като участието си в
Коментари Харесай

Виктор Стоянов и раздялата му с Мария Тарашманова

Виктор Стоянов закупи необятна известност откакто присъединяване си в първия сезон на " Ергенът ". Тогава той избра Виктория Капитонова за победител, само че нещата сред двамата не се получиха.

Въпреки това Стоянов съумя да срещне любовта в лицето на Мария Тарашманова и през последните две години двамата бяха неразделни. Оказва се обаче, че са се разделили.

Разбираме това от профила на Виктор Стоянов в Instagram, където той разгласява видео с определени персонални моменти от връзката си с Мария.

За декор чуваме по какъв начин гласа му и някои откровения, които споделя. " Научих доста за любовта през последните две години. Научих се да споделям възприятията си и да разбирам по-добре непознатите ", споделя във видеото Виктор Стоянов.

Но твърди, че най-важното нещо, което е научил, е какво е същинска обич. Стоянов не споделя какво е довело до раздялата с половинката му, само че загатва, че през тези години са създали някои неверни решения, посочили са недостатъци и са се случили недоразумения. А несподелените усеща и неналичието на задоволително добра връзка също са били част от казуса.

В мненията под поста пък виждаме, че множеството почитатели на Виктор Стоянов го поздравяват за смелостта да споделя толкоз персонални неща.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР