Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите, че не е изгонил

...
Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите, че не е изгонил
Коментари Харесай

Ергенът Виктор: Съжалявам, че не изгоних Виктория, разкайвам се много!

Виктор Стоянов изиска амнистия от феновете, че не е изгонил Виктория Капитонова!
Ергенът Виктор явно не понася рецензиите, които отнася от нощес насам и по тази причина се извини на феновете на предаването в особено видео. Фитнес фанатикът не се усеща добре, тъй като хората внезапно го намразиха.



Във видеото Виктор разкрива, че съжалява, че не се е позаинтересувал повече за случката с излятото пиво на Виктория върху Александра. Той се разкайва откровено и откакто е видял по малкия екран случката, която другояче не съумя да види онлайн, е останал сърдит на себе си, че е сбъркал, като не е изхвърлил рускинята от шоуто.

Припомняме, че по време на снощния епизод Виктория заля с питието си Алекс, след което си наля още едно и продължи да пиянства. Психоложката отиде при Виктор за протекция, само че след това той не изгони Вики, макар че знаеше за експанзията й.

Виктор е извънредно хулен и обиждан от феновете в обществените мрежи към този момент съвсем 24 часа. Мнозина го дефинират като женчо, мекотело и какво ли още не.

Няма метод някогашният фитнес инструктор да не е видял всичките отрицателни мнения и по тази причина не е инцидентно, че пусна видео, с което да се извини.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР